Rob Waltmans - Activiteiten - Organist


 

Rob Waltmans geeft concerten in nagenoeg alle landen van Europa (*) en heeft medewerking verleend aan diverse c.d.'s ( o.a. aan Historische Orgels in Limburg ) en aan opnames voor radio en TV.
(* BelgiŽ, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, ItaliŽ, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen,  Spanje, TsjechiŽ, Zweden.)

In 1999 presenteerde hij de cd ORGELS IN MEERSSEN, waarop hij de orgels van de Basiliek in Meerssen en het orgel van de St. Martinuskerk in Geulle bespeelt. Ook staan er op de Á.d. werken voor twee orgels en harp + orgel. In 2005 maakte hij de c.d.: Rob Waltmans bespeelt de orgels van de H.Petruskerk te Roggel, de H. Gertrudiskerk te Lottum en de H. Moeder Annakerk te Heerlen.  Als u deze CD wilt bestellen kunt u via robwaltmans@planet.nl contact opnemen.

Sinds 1964 is Rob Waltmans organist van de Basiliek van het H. Sacrament in Meerssen ( NL ). Hij verzorgt de H.Missen elke zaterdag om 18.00 uur ( Nederlands ) en op zondag om 11 uur ( Nederlands ). Hij is de vaste begeleider van het Basilicakoor, een gemengd koor ( opgericht in 1877 ) . Daarnaast begeleidt hij het dameskoor en het kinderkoor van de Basiliek. Ook is hij de vaste bespeler van het carillon van de Basiliek.

Voor verdere informatie zie: Biografie

 

Terug naar de homepage

Copyright © 2002 Rob Waltmans - Last update: 7-4-2004